BOLD. By Marie

Welkom bij Bold. Bold Projects staat voor het bedenken en realiseren van gewaagde ideeën. Ik help bij het ontwerpen en creëren van de best passende ruimte voor jouw plan, idee of droom.

Denk daarbij aan het ontwikkelen of herbestemmen van vastgoed, het ontwerpen van ruimtes en gebieden, het bedenken en uitwerken van een concept naar een tastbaar plan, (interieur)advies en realisatie van zowel in- en exterieurs.

Ik ben bold en ontwerp vanuit de gedachte dat schoonheid verankerd zit als iets zijn logische vorm verkrijgt door de wijze waarop het wordt gebruikt of voor welk doel het dient; ‘Form follows funtion’ (Louis Sullivan).

Van oorsprong ben ik kunst- en architectuurhistorica en ik heb daarom een enorme passie voor architectuur.

Mijn levensmotto is om alles te doen uit liefde. Vanuit die gedachte ontstaan nieuwe dingen en groeien nieuwe ideeën die positief iets toevoegen aan onze leefwereld.

Het uitspreken van dromen en ideeën, betekent dat beweging in gang wordt gezet.

Ruim 2,5 jaar geleden startte ik mijn bedrijf en zei mijn vaste baan op. Wat veel mensen niet weten is dat ik op dat moment al zeker drie jaar ingeschreven stond in het handelsregister, maar op de een of andere manier de stap niet durfde te zetten.

Ik wist wat ik wilde, waar ik van droomde, maar kon het nog niet hardop uitspreken en ik wist ook nog niet precies hoe en of ik het voor elkaar zou krijgen.

Ik weet inmiddels dat het niet gaat om of je slaagt, het gaat erom dat je start. Je kan gaandeweg altijd van koers veranderen.

Een paar dromen die ik graag met je deel: het lijkt me super tof om ooit iets met edelstenen te doen in mijn geboortestad op Sri Lanka (Ratnapura, de stad van de edelstenen) met mensen van daar. Ook lijkt het me fantastisch om documentaires te maken en droom ik ervan om ooit mijn eigen designstoel te ontwerpen en te maken. Ow.. en het simpele leven, dat is mijn ultieme droom.

Wie weet kruisen onze paden. Neem gerust contact met me op voor ieder gewaagd idee, ik denk graag met je mee.

Back to top